Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-06-2017 09:42:17

deeAdonis4
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-06-2017
Messages: 2

adidas EQT Wit Ftw Sale nl

http://www.schoenenlaatste.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/c/octadmen-058_1.jpg

De adidas apparatuur lijn wordt een beetje groter deze zomer als adidas EQT Wit Ftw Sale nl heeft net de adidas uitrusting Racing pure boost vrijgegeven. Bij het uitrusting racing pure boost wee zien dat het een ademende mesh constructie met suede overlays heeft. Wat het meest uitkomt is de signature cut-out toe doos en vamp panelen voor dat u een optimaal gemak van beweging en ventilatie biedt. De traditionele ZX-gereedschap van de schoen wordt dan uitgeschakeld voor Pure Boost, waardoor het de moderne touch van comfort waaraan veel mensen verliefd zijn geworden.

De adidas EQT Racing 93 is zo klassiek als het gaat om adidas EQT Sale Nederland sneakers uit de jaren 90. Op zoek naar de moderne tijden, heeft Adidas besloten om het klassieke silhouet een makeover te geven, dat het overdekt is in snakeskinbouw. Als onderdeel van het "Luxury OG Equipment Pack", laten we eens kijken naar wat deze schoen allemaal over gaat.
Nog een andere kleurweg van het Adidas Equipment Running Support-model gaat op het punt om de staten te raken. Deze keer loopt het vintage adidasmodel een subtieler route, omdat de silhouetten in wit en grijs tinten komen om de esthetiek van dit tonale aanbod te vormen.

De adidas EQT Core Zwart te koop Running Support 93 lijkt op kleurrijk te zijn met de release van de kleur zware optie van het klassieke silhouet. Als onderdeel van hun zomervakaties, laten we eens kijken naar wat deze adidas-runner te bieden heeft. De adidas-apparatuur Running Support 93 zal gekleurd worden, waaronder kleuren, zoals blauw, neon, geel, rood en wit, allemaal gezien op de Synthetisch gebouwd bovenste.

We hebben de laatste tijd veel van het adidas EQT Sub Groen outlet Guidance 93 silhouet gezien, en nu kijken we naar het laatste aanbod. Vervolgens hebben we de schoen klaar in een "Grey Feather" make-up. De klassieke loper zal gekleed zijn in een mix van Grey, Black and White. Grijze Suede bedekt bijna de hele bovenkant van de schoen, terwijl Black mesh wordt gebruikt voor de toebox en doorheen. Wit raakt de middelzool aan om extra contrast toe te voegen.

Adidas ziet er naar uit om de hype rond de adidas EQT Collegiate Rood Korting Running Support 93 silhouet voort te zetten met meer dope colorways. Na de zeer populaire Pusha T x adidas samenwerking op het silhouet lijkt het dat de sneaker een nieuw begin heeft gevonden. Sneakerheads kunnen in het verleden dit silhouet hebben over het hoofd gezien, maar niet meer! De laatste aanvulling op de adidas familia is de Adidas Equipment Running Support 93 "Scarlet Red", en het is al verkrijgbaar.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com