Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 23-01-2018 08:24:44

urtistalya
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-01-2018
Messages: 5

adidas tubular runner primeknit

Skon har de adidas tubular runner primeknit klassiska vita läder övre och cementgrå elefantutskrifterna, samtidigt som du lägger till en hälsosam mängd svarta detaljer och infraröda träffar på ögonbrynen. Infraröd 23-Retro har varit en av månadens mest kända "Cop" -skor. adidasoriginals debiterade mig för dessa yeezys men gav inget bekräftelsetal och mdash; Rh & eacute; inte Ray 27 juni, 2015This var min första och förmodligen min senaste gång någonsin shopping a. Brandon RichardPå sista nattens spel på Madison Square Garden greps Nick Metallinos med Phoenix Mercury Guard Diana Taurasi för att prata sneakers för Keez on Sports. I intervjun ovan diskuterar Diana hennes LeBron PE-samling, vad hon älskar om LeBron 10, Swin Cash uteslutningar, vilken LeBron hon skulle vilja se retroed och möjligheten att bära LeBron 12 nästa säsong. För mer spel täckning, gå vidare till keezonsports.com. Förutom att tjäna som nav, lägger utländska länder sin egen smak åt varje bransch. Våra sneakervänner i Asien är kända för att ställa in trender med galna utskrifter och nyskapande design. Strax upp. "Lyckligtvis för Green var det en fredagskväll och han visade inga tecken på att han var mentalt försvagad genom att leka mot LeBron i sina egna skor.
Enkelt i naturen, har skorna duk och mocka byggs, vit tå vakter och räv, kontrasterande spetsögonögon och en gummibandremsa runt om framsidan. Mångfärgade snören och ett rött och vitbandat fodrar kompletterar temat. Den nya balansen WR996 "Stars and Stripes" är tillgänglig nu hos utvalda återförsäljare, inklusive atmos Tokyo. Luis Sanchez Efter gårdagens första titt på spelarens exklusiva utgåva av Miami Hurricanes Nike LeBron 9, har vi nu en titt på den officiella versionen av Miami-inspirerade colorway. Arbeta med en skate-ready bygg, det här paret använder sig av en adidas tubular runner weave antracit läder övre med träffar av guldstygn över hela övre. Luis SanchezHela helgens utgåva kommer att innehålla denna helt nya Air Jordan VIII-färgväg för barnen. Said att inspireras av MJs Laney High School, slog Jordan Brand AJ VIII med en royal blue / varsity maize color combo över ett ögonblickligt läder och nubuck bygga.
Brandon RichardMichael Jordan återupptar inte bara sin roll som NBA 2K-täckningsutövare för det andra raka året, men han bringar också några bekanta ansikten tillsammans med honom. Ledsen av high-end modehus har singelfärgskor blivit nästan lika populära som utskrifter, och sipprade till mer traditionella sneakerföretag, som Reeboks T-Raw. Vem föredrar du, och varför? Rösta i vår enkät och meddela oss i kommentarerna. Precis som Superstar 2015 och Stan Smith året innan, har Adidas Originals Gazelle upplevt en full återuppkomst 2016. Brandon RichardFörföljande högt beröm för Rick Owens x adidas Runner på våra bästa samarbeten av 2014-medelårsutmärkelser lista, vi får en tidig titt på nästa säsong version. Med en premium läder och mocka övre, skon faktiskt skalar lite tillbaka på tungan adidas tubular runner och krage överdrift, men gör upp för det med en upprörande blockerad såle som utforskar användningen av olika vinklar och former. Den nya Rick Owens Tech sakta trickling i high-end återförsäljare för ca $ 685 - $ 700.via Sneakerboy Denna nya färgväg har en midnatt navy övre med varggrå pinstripes, markerad med röda baseball sömmar som går från häl till tå. Hämta ditt par på utvalda Nike-konton, inklusive Sneaker Politics, lördag 31 augusti.
Det grå paret som ses här och en volt en kommer båda att vara tillgängliga på dessa dagar. Visa via NikeImage via NikeImage via NikeImage via Nike via Nelson Chenault för USA Today Sportsby Brandon Richard Efter att ha tagit en lastbil lastbil från varumärket förra veckan gjorde James Harden sin on-court debut som en adidas-idrottare i går kvällens preseasonspel mot Memphis Grizzlies. Som förväntat gick Harden med adidas Crazylight Boost 2015, som slog upp den lågsta versionen i en enkel röd och vit färgväg. Det finns inget officiellt utgivningsdatum än, men Rock säger att de förväntar sig det i början av 2017. Med ingen enda modell som kommer från packet delar Air Jordan 7, Jordan 11 och adidas Celebrity Sneaker of the Week-heder. adidas tubular runner w Hall gör dock ändå genom att använda en imponerande målning från sin personliga samling för att prata om den pratade retro. Hans brist på sneakers betyder att de vanliga fötterna ser ut som har varit ett kraftfullt verktyg för sneakerheads hoppas kunna räkna ut hur deras skor kommer att se ut när de är slitna, saknas. Det är tillbaka igen för sommaren på "Gray Suede" Foamposites,som har materialet över de övre och isiga blåsålarna på botten.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com