Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-02-2018 07:42:24

gfdhfjhnf
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-02-2018
Messages: 2

adidas dames schoenen sale

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2016/09/adidas-ZX-Flux-Static-Print.jpg

Het trage ritme en de adidas dames schoenen sale klassieke muziek van de film voegt een bereik in rode tinten toe, gecombineerd met de diepte van zwarte kleur die de buitenruimte vertegenwoordigt. De top van deze ZX Flux is in nyllon gebouwd met een reflectiepaneel. Suede op de tong en hiel voeg meer diepte toe aan de schoen.

Adidas ZX Flux-adidas adidas schoenen zwart beige Originals is geïnspireerd door de fans van ZX8000 en ZX Flux. Dit model keurt het ZX8000-silhouetconcept goed, die de eerste runner was om SoftCell Heel Technology, een torsie-gezaagde zool, te implementeren.

Dit model is afgemaakt adidas heren schoenen 2017 met een mazenvoering, gebruikelijk in hardlopende schoenen, ontworpen om te zorgen voor comfort, comfort en transpiratie van de voeten tijdens de ontwikkeling van de trainingsroutine. Het gebied van de mediopié Van de ZX Flux is vervaardigd met behulp van TORSION SYSTEM-technologie, exclusief voor Adidas, speciaal ontworpen om meer stabiliteit en flexibiliteit te bieden.

Aan de andere kant adidas zx flux groen bruin bevat de Adidas ZX Flux alle benodigde apparaten om de veiligheid van de atleet te waarborgen en ongevallen te voorkomen of de impact tegen het loopvlak door de integratie van de TPU stabilisator van de Adidas ZX Original, evenals Een rubberen zool gericht op het verbeteren van de grip op de loopvlak.

http://besprijs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com