Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-05-2018 04:53:51

minority
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-05-2018
Messages: 3

Converse sko kvinder læder

https://www.famousfootwear.com/ProductImages/shoes_ia18816.jpg

Siden den først blev Converse Mænd sko rabat debuteret i 1970'erne og genoptaget i 1990'erne, har Converse One Star været en sneaker af valg for dem, der søger en anden vej.

Efter sin første Converse sko kvinder læder udgivelse fortsatte Converse One Star til at blive et modkulturelt ikon blandt in-the-know scenebørn, da en hel generation vendte sig væk fra mainstream og søgte en sneaker med mere stof.

Nu, over et årti senere, er Converse One Star vendt tilbage til The Next Step i sin arv.

Nyligt opdateret Converse sko bedste rabatter med en Nike Lunarlon indersål og premium materialer til endnu større komfort, er Converse One Star igen blevet en go-to sneaker til en hel generation af unge reklamer. Fra graffiti-kunstnere til hip-hop MC'er har sneakerens tredje bølge fanget interessen for scener langt ud over den traditionelle base - alle tiltrukket af de meget samme faktorer, der først gjorde det så tiltalende: nøglesnit og topmoderne materialer.

For at udforske det Converse sko næste trin sætter vi os op for at dokumentere, hvordan tre grupper af reklamer i tre nøglebyer i hele Europa har gjort Converse One Star til en fundamental del af deres identitet.

http://www.kaiisko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com