Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-07-2018 03:51:43

JuliaJudson
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-07-2018
Messages: 3

nike air max 97

ÿþDen mest fremragende forskel er luftenheden, hvilket nike air max 97 også betyder, at Axis-modellen vil blive prissat meget lavere end den nuværende $ 160 forespørgsel af Retro. Flere farveveje er sat til at frigive på Nike snart, så tag dem ud nedenfor. Nike's Air Max 1 silhuet er tilbage -; ikke at det nogensinde forlod -; med nogle nye premium opgraderinger. Dubbede "Grey Perf" -versionen, den er helt udsmykket i gråtoner, med små perforeringer på dens underlag og hælenhed. Udstyret med flere hits af premium suede, det tjener som en lidt forhøjet model, for dem, der søger lidt mere ud af deres simplistiske Air Max 1 tilbud. Premium opgraderinger er ikke noget nyt til silhuetten i 1987, da det har været klædt i materialer, som kanvas i fortiden. Par er i øjeblikket til rådighed hos Nike for $ 130 USD, så gå over nu for at afhente din størrelse.

Følgende i fodsporene i det nyligt udgivne PATTA-samarbejde er Air Span II-silhuetten tilbage igen i en næsten identisk farvelægning. For det store flertal af jer, der savnede det eksklusive samarbejde om venner og familie, vil dette fungere som en perfekt trøstepræmie, da de eneste mindre forskelle er fraværet af en nike free 5.0 miniature Swoosh langs toeboxet, et glattere underlag og PATTA-branding på tungen og emballagen. I begyndelsen udformede denne farveway debut som en af OG Air Span II og blev givet "Hot Coral" monicker. Bliver helt sandt til originalen, bør denne retur vende fans af Nike retro designs. Ingen officielle udgivelsesoplysninger er i øjeblikket tilgængelige, men kontroller venligst dine lokale Nike-forhandlere for lager.

Viril Ablohs nike presto næste OFF WHITE x Nike-samarbejde ser ud til at have nogle officielle udgivelsesoplysninger, da Vapormax Flyknit i sort har dukket op på Nordstroms online butik. Nordstrom er den første forhandler, der har afsløret billeder af OFF WHITE x Nike Vapormax, men deres websted siger i øjeblikket udsolgt -; men rolig, du har ikke taget endnu en L lige endnu. En sort midfoot Swoosh er den eneste store forandring denne gang, da det meste af resten af dette udvalg forbliver ensartet til den første utroligt populære gengivelse. Nyd et nærmere kig på OFF WHITE x Nike Vapormax nedenfor og hold dig klar til den officielle udgivelse den 30. marts. Nikes ikoniske Air Max 95 "Neon" er blevet en af de mest indflydelsesrige sneakers og farveveje i brandets nike free run historie.

Hvis du har gået glip af disse storslåede Air Max sidste år, eller du bare vil have et andet par, er begge farveveje nu tilgængelige hos Renarts og vil være tilgængelig fra Finish Line 1. april. Kun et fåtal i NBA har den Mamba Mentality -; det er umuligt at vinde for enhver pris. OKC Thunder's Paul George er blevet mærket med dette morderinstinkt, og Nike er klar til at genkende denne uendelighed med PG 2 "Mamba Mentality" -udgaven, der har en farvevej og et design inspireret af nogle af de mere bemærkelsesværdige Nike Kobe-relæer fra fortiden. Denne PG 2 har en lignende farveway som "Chaos" -udgaven, mens illustrationerne på hælen ligner Kobe 6 Prelude -; kun for Paul George kan du se billeder af fisk og skak, nikker til hans yndlingshobbyer.

Tag et kig på nogle af højdepunkterne fra arrangementet nedenfor og fortæl os, om du har hentet et par. Erorolson Hugh of ACRONYM vil være foran og center for Nike's Air Max Day-festligheder, da hans Vapormax Moc 2-samarbejde er indstillet til at løslatte denne lørdag, 24. marts på udvalgte Nike forhandlere verden over. Forhandlere har allerede påbegyndt deres raffle-processer til denne udgave til den 24. marts, men Nike SNRKS er også indstillet til at frigive denne sejl / volt-farvebane på Air Max Day (mandag den 26. marts). Tidligere eksempler på dette samarbejde antydet på i alt tre farveveje; de resterende to er sat til at blive officielt afsløret i de kommende dage. Check med din lokale forhandler for tilgængelighed. Nike frigiver endelig disse to populære Air Max 270-stilarter inspireret af de originale farveveje i Air 180 og Air Max 93,

Genbrug af eksisterende farveskemaer er en smart taktik på Nike's side, da det sætter ideen om en samling nike air max 90 i forbrugernes hoveder, hvilket betyder, at nogle mennesker måske føler behovet for at have både det sorte og det hvide par med matchende hælenheder. Forvent alle tre "Air Max Day" Pack-tilbud til at komme frem til Nike Sportswear-forhandlere på Air Max Day den 26. marts med deres sædvanlige $ 150-prislapp. Nike Epic React har taget det high-end performance-løbende marked med storm i 2018 med sin kombination af letvægts komfort, ydeevne og street-ready udseende. Men noget, vi ikke har set fra Nike's nyeste high-end løbende silhuet, er en rød mellemsål, og http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-210krl.jpg billeder af et endnu ikke-frigivet par med har lavet runderne.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com