Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-07-2018 05:26:31

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 12-06-2018
Messages: 163

emiddelde in de sector van fabrikan

In plaats van zwaar te leunen op goedbetaalde sporters, zoals Nike, werkte Adidas met beroemdheden als Kanye Nike Air Max 90 Womens Black West, die toezicht hield op de oprichting van de best verkopende Yeezy-schoenen. De zool "Boost Technology" maakte zijn schoenen ook enorm populair onder hardlopers.
Nike reageert met nieuwe productcategorie?n, zoals de React-hardloopschoenen, veerkrachtige VaporMax-schoenen en ZoomX-zolen om de boost van Adidas te weerstaan. Het Nike Air Huarache Dames voert ook zijn "Triple Double Strategy" uit om zijn innovatie, productiesnelheid en directe verbindingen met consumenten op meerdere fronten te verbeteren.
Maar Nike speelt nog altijd tegen Adidas omdat het probeert zijn afhankelijkheid van de trage Adidas EQT Support ADV WomensNoord-Amerikaanse markt te verminderen en zijn productportfolio uit te breiden.
De waarderingen en dividenden
Nike ruilt 28 keer de winst, wat overeenkomt met het gemiddelde in de sector van fabrikanten van schoenen en accessoires. Adidas is iets goedkoper, Nike Air Max 90 Femme met een achterstand van P / E van 27. Maar vooruitblikkend, Nike's voorwaartse P / E van 28 is veel hoger dan de voorwaartse P / E van Adidas van 22.
Het dividendrendement van Nike van 1,2% verslaat echter het 1% -rendement van Adidas. Nike heeft de afgelopen 12 maanden 31% van zijn inkomsten aan dat dividend besteed en Adidas heeft Adidas Superstar Womens 30% besteed - wat beide bedrijven voldoende ruimte geeft voor toekomstige wandelingen.
De winnaar: Adidas
Nike is een laag risicoprofiel, maar Adidas 'beter gediversifieerde activiteiten, slimme turnaround-bewegingen, sterkere groei en lagere Adidas ZX Flux Damen waarderingen maken het tot de betere investering voor 2018. Voor elke oververhitte technologie in de biofarmaceutische sector lijkt een les in nederigheid nooit ver achter. Maar het lijkt erop dat de meeste terug te voeren zijn tot een nederig geheugensteuntje:Nike Air Force 1 Femme  Moeder Natuur voert al bijna 4 miljard jaar biotechnologisch onderzoek en ontwikkeling uit. Het is het beste om haar aan jouw kant te hebben.
Vandaag in Cleveland zal Paul George zijn tweede signature schoen, de PG2, debuut maken. Passief genoeg zal hij het doen tijdens een wedstrijd die de status van de achtjarige prof zal testen als Asics Gel lyte 5 Femme een van de beste tweewegspelers van de league en op een baan omringd door andere atleten die het onderscheid delen van het bezitten van een eigen signature schoen.
"Denk aan de erfenis van Nike Basketball in het algemeen en alle bekende atleten die Nike Air Max 90 Dames Bloemen we onderweg hebben gehad en hoe spannend veel van die producten zijn geweest en hoe ze zo cultureel relevant zijn," zegt Tony Hardman, ontwerper van zowel de PG1 en PG2. "Een deel van die erfenis zijn, is zwaar; je probeert er onderweg gewoon je stempel Nike Air Max 2017 Damen op te drukken. "
Hier zijn vijf regels waar George en Hardman zich aan houden, zodat ze indruk kunnen blijven maken op hun kijk op de kenmerkende

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com