Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-09-2018 10:20:42

proverb
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-09-2018
Messages: 4

nike sko varmt salg

https://i3.stycdn.net/images/2016/08/31/article/nike/so55446301/nike-air-presto-essential-schuhe-schwarz-rot-gelb-110-medium-3.jpg


Den opprinnelige nike sko tilgjengelig Presto var en øyeblikkelig følelse da den først ble utgitt i 2000 og endret sneakerkulturen per se. Det minimalistiske utseendet til denne modellen er nå over et tiår gammelt, men fortsatt toppmoderne. Sneakerheads vil argumentere for at det kvalifiserer for en ekte vintage status og sikkert som helvete, gjør det.


Men nike sko counter rabatt hvorfor 'Presto'? Etter å ha tatt en titt på den nye designen til den ikoniske skoen, må man ha historien om navnet sitt i tankene. Crowd-sourcing navnet fra designet, mottok skotøydesigneren over 300 innleveringer fra sneakerfreakers over hele verden. Den som satt i alles hode var Presto Magic: Når du legger på skoen, passer den så perfekt at det er nesten som en tryllekunstner som sier: PRESTO!Så ukonvensjonell nike sko varmt salg som navngivelsesprosessen var silhuettens farger: """" Catfight Shiner "","" ""Trouble at Home"", """" Abdominal Snowman """" og """" Rabid Panda """". Hver ble ledsaget av lekende illustrasjoner, og disse ble senere brukt til reklame. Mange vil huske dem fra dagen tilbake. Oldschool men godskole!


Presto var den Nike Air Presto første store skoen laget spesielt for det amerikanske olympiske laget i 2000 i Sydney, og timingen var perfekt. Introduksjonen skryte av den nyeste fottøysteknologien. Idrettsutøvere og sneakerfans elsket det og er fortsatt entusiastiske! Suksessen til Nike Presto forårsaket mange gjenoppgaver av den opprinnelige, men formen opprettholdt åpenbart det samme. Hvis du vil ha en tidløs joggesko, er det den!

http://www.weibeast.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com