Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-01-2017 07:26:14

weiba0
Membre
Date d'inscription: 10-01-2017
Messages: 11
Site web

Adidas NMD Kopen

Niet dat iedereen nodig Adidas NMD Kopen Nederland! om hen te vertellen, maar de media corporatie bevestigd dat adidas absoluut is het doden van het nu in de schoenenindustrie. Vandaag Yahoo! Finance aangekondigd adidas als hun sport bedrijf van het jaar, onder vermelding dat de drie strepen nu genieten van een bijna 3% stijging van hun aandeel in de Amerikaanse sportschoenen markt van 4,3% vorig jaar tot 7,2% in 2016 (Ook Nike's aandeel daalde bijna 3%). Adidas heeft ook ervaring de rug van de # 2 plek in de markt voor schoeisel, die voorheen in handen was van Skechers sinds 2015.

De strijd tegen nep Adidas NMD R1 Dames infiltreren in de secundaire markt blijft. Een zending die is ontstaan ​​uit China werd onlangs in beslag genomen door de Chileense Nationale douanekantoor op 7 november. aangepaste documenten van de zending waarde van de gehele zending op $ 24,209, maar de Chileense Nationale Douane Office schat dat de werkelijke waarde ligt rond de $ 31.786.395. De nep-schoenen, die namaak Nike, Adidas, en een ander merk Zodiak opgenomen, werd verborgen onder pakketten servetten. Een totaal van 16.454 paren van nagemaakte schoenen opgesplitst in 474 dozen werden in beslag genomen.

http://www.kopenkicks.com/images/s/tbe10009.jpg

Het ziet er geweldig uit voor de Adidas NMD R1 Primeknit gewoon niet te stoppen. Gaan in het derde jaar van de productie, is de zeer populaire model op zoek beter dan ooit met een nieuwe oogst van de Ultra Boost 3.0 aankomen in het begin van het jaar, en vandaag krijgen we een betere blik op degene die zou moeten zijn tot de allerbeste. adidas viert Chinees Nieuwjaar in stijl met deze geweldige vertolking van de Ultra Boost, met een unieke nieuwe multicolor bovenste Primeknit aangevuld met speciale grafische veters en voeringen en een cirkelvormige logo "CNY" op elke tongue.No release datum voor de "Chinese New Year "Ultra Boost is nog niet bevestigd, maar verwachten dat ze ergens aankomen op of rond 28 januari, de datum van de 2017 Chinese Nieuwjaar.

adidas overgaat in het nieuwe jaar met een aantal nieuwe Adidas NMD Dames kleurstellingen en je kunt meer warmte verwachten van de derde aflevering van de populaire running model bleek lifestyle must-have in heel 2017. Vandaag krijgen we een eerste blik op de komende adidas Ultra Boost 3.0 Multi-Color als de populaire combinatie van de regenboog geweven textiel is gepland aan te komen komen Spring 2017.

http://www.kopenkicks.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com