Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-02-2017 03:18:06

azzNathaniel3
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-02-2017
Messages: 2

Adidas Stan Smith Schoenen Runwht Bestellen goedkoop

http://www.kortingoedkoop.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/m/hmax331.jpg

De Adidas Stan Smith Schoenen Runwht Bestellen goedkoop maakt zich op voor de komende koeler weer als de schoen heeft zojuist in een nieuw Primeknit Wool construction.Constructed uit een één stuk hoger, wordt dit klassieke silhouet gekleed in een nieuw materiaal dat Primeknit en wol combineert voor een fuzzy look die veel mensen graag om te rocken tijdens de maanden van de herfst en winter. Dit paar wordt geleverd in een grijs met een off-white rubberen zool unit toegevoegd voor contrast.

Deze-smoking geïnspireerd colorway van de Adidas Stan Smith Fairw Wit Online Kopen komt gekleed in een all-witte lederen bovenkant met contrasterende accenten van zwarte landing op de lederen tong en de veters. Er is geen twijfel dat deze pretty darn goed zou kijken terwijl je een smoking je rocken als je in die formele sneakerhead look. Drie strepen branding is toegevoegd aan de zijpanelen omdat dan ook perforaties.

Zoals voorgesteld, is de iconische tennis sneaker gedefinieerd door een gebarsten lederen ontwerp in collegiale rood en marine. De rode versie is uitgerust met een geheel witte lederen bovenkant met de bepalende motief bij de hiel, terwijl de andere is voorzien van een all-over gekraakt patroon. Tonale veters en oogjes, samen met de handtekening van branding op de hiel en de tong ronden het profiel van de modellen in het algemeen Adidas Stan Smith marine Goedkope echte.

Bestaande uit de iconische Superstar '80 en Adidas Stan Smith Bestellen Kopen silhouetten, de modellen krijgen een premie make-over met een schaal-achtige textuur over zijn nubuck bovenwerk voor een exotische sfeer. Glad leren details worden uitgevoerd op de traditionele drie streep branding op de zijpanelen, alsook op het tabblad hiel, terwijl de sneakers zijn afgewerkt met een off-white rubberen zool.

Vandaag krijgen we een kijkje nemen op een nieuwe colorway van de Adidas Stan Smith lage prijzen
dat neemt op een eenvoudige en schone look. Deze nieuwe Stan Smith komt bedekt met een glanzend zwart lederen bovenkant met contrasterende witte accenten op de tong en de zool. De veters zijn gedaan in het zwart, samen met de branding op het tabblad leer hak.
De iconische Adidas Stan Smith het punt staat een heel stuk beter te krijgen in 2017 als adidas een nieuwe versie van de schoen die is uitgerust met Boost zullen vrijgeven technology.Expected om wat tijd vrij te geven in februari 2017 de nieuwe adidas Stan Smith Boost zal zijn voorzien van een traditionele lederen bovenkant en een full length Boost tussenzool voor nieuwe en verbeterde comfort.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com