Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-02-2018 07:02:07

weeAbel
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-02-2018
Messages: 2

Nike Air Max 97 Slang Zwart Nieuwe

http://www.climbestshoe.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x278/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/1/917646002.jpg

Na het inpakken van twee decennia van bestaan, ziet Nike de pers naar voren met de Nike Air Max 97 Slang Zwart Nieuwe, omdat nieuwe kleuren van de populaire lopende retro al in 2018 in de maak zijn. Tijdens de eerste week van het nieuwe jaar valt dit Air Max 97 "Metallic Hematiet ", Met een donkere mix van tonen aan de bovenkant en een rode aanslag op de zool bij de voorvoet. Vergelijkbaar met het 'Ninja Pack'-kleurenschema dat te zien is op de Air Max 90 en andere opnieuw uitgegeven modellen, heeft deze nachtelijke colorway een metalen afwerking aan de bovenkant om te differentiëren van andere bijna volledig zwarte kleurvlakken van de 97 die eerder zijn gedaald jaar.

De Country Camo Collection is waarschijnlijk de afzender van het jaar van de Nike Air Max 97 Wit Goedkoopste en ligt net iets minder dan een week verwijderd van het raken van retailers. Dit pack is volledig versierd met een groot aantal camouflagekanten en eindigt een verhaal dat voor het eerst werd verteld in 2013. Het Amerikaanse ras heeft een boskleurig Tiger Camo-bovenwerk met een Stars and Stripes-vlag op de tong die kan worden uitgewisseld met de overige tabbladen in de capsule.

Nike's jaar van de Nike Air Max 97 Grijs Goedkope echte blijft doorgaan, want de aankomende Country Camo-collectie wint aan kracht. Het paar voor de VS debuteerde voor het eerst op de voeten van Cavaliers 'bewaker, Isaiah Thomas, en nu zijn ze eindelijk hier met officiële beelden. Volledig versierd met boscamouflage met een zwarte zooleenheid, het brandpunt van deze sneaker en de hele collectie is de uitwisselbare klittenbandlus op de tong die hier te vinden is op de Stars and Stripes.

Nike zal een set Camo-print Nike Air Max 97 Winkels nederland-producten introduceren met klittenbandstickers op de tong die specifieke landen over de hele wereld vertegenwoordigen. De Japanse versie van Swoosh heeft een bosgroene camouflage op de bovenkant met zwarte details voor extra contrast. Nike's nieuwste set van "Country Camo" -aanbiedingen gaat door met een verhaal dat begon in 2013 en dat voor het eerst werd geïntroduceerd in de wereld, opnieuw op de voeten van Cavaliers 'bewaker, Isaiah Thomas. Deze specifieke versie wordt losgelaten van de rest van het pakket en komt aan bij geselecteerde winkels in Japan - zoals atmos - morgen.

Nike is in de ban van het uitbrengen van premium-uitvoeringen van zijn Air Max-modellen, en die trend zet zich voort met een nieuwe Air Max 97 Premium voor de dames. De nieuwe colorway heeft een mix van zacht en lakleder op het geheel zwarte bovenwerk. Een witte tussenzool snijdt tussen de bovenste en de zwarte luchteenheid over de volledige lengte. Hoewel enigszins gematcht, geeft de mix van zwart en wit de schoen een zeer schone uitstraling, terwijl de toevoeging van lakleder een vleugje flitser geeft aan het simplistische kleurenschema. De colorway vertoont enige gelijkenis met de Nike Air Max 97 Nieuwe collectie Pinnacle die op 7 december wordt uitgebracht, minus de glinsterende details aan de bovenkant en een lichte kleurvariatie.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com