Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2018 04:41:56

yujyudfh
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-03-2018
Messages: 3

adidas zx flux guld mænd

http://pm1.narvii.com/5855/5ec0481a6c9f2c36f019e34d706cf6ddaddb9f4a_00.jpg

Adidas Originals har en adidas  sko mænd 2017 udgivelse for de tilrettelagte sneakers til at falde på NBA All-Star Weekend i Toronto, men det er ikke en basketball form. I stedet vil varemærket debutere en rekompileret pakke af en anerkendt racersko. Adidas ZX Flux er en ny adidas fodtøjsmodel og er inspireret af den klassiske adidas ZX 8000 løbesko. Siden sin debut i 2014 er der blevet udgivet flere farver og kombinationer af materialer, herunder Primeknit, Xeno, mesh, slange og udskriver grafik.

Adidas ZX Flux-Adidas adidas sko lyserød hvid Originals tager inspiration fra den originale ZX8000 og ramte fans med adidas ZX Flux. Denne model tager ZX8000 silhouette konceptet som den første løber til at implementere Softcell Heel teknologi, en vridningssål og et hæl bur. 25 år senere opdaterer adidas modellen, der giver det et opdateret udseende. Denne sportslige farvetilstand er en sort / hvid farve.

Adidas startede ZX-serien adidas  sko dame sale af ​​træner i slutningen af ​​1980'erne, men lidt vidste, at det ville blive en stor samling klassiske designs, der i dag overvejes. I løbet af denne tid har de levet en række højt tekniske design over en 5-årig periode, der vil forblive indtil i dag og ville føre vejen for den moderne moderne træner af ZX Flux. Efter adidas atletiske arv begyndte ZX-serien med løbesko, der drog den måde, som disse typer sko blev fremstillet mere og mere.

ZX 500 var den første af sin art, adidas zx flux guld mænd da den blev frigivet i 1984 og er en sko, der har ført til en forandring i industrien i opfattelsen af, hvordan en løbesko skal se ud, hvilket giver det et meget mere elegant udseende, den slags folk Ville være villig til at bære selv med deres daglige grupper. Det er blevet genskabt i så mange farver, samarbejder og forskellige stoffer, der næsten er blevet en serie i sig selv.

http://www.nmdsko.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com