Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-07-2018 10:04:02

double
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-07-2018
Messages: 4

adidas zomerschoenen

https://www.thedropdate.com/wp-content/uploads/2016/10/ADIDAS-ORIGINALS-SPEZIAL-FW16-COLLECTION-RP.jpg


Het nieuwste van adidas zomerschoenen de Spezial-lijn van adidas komt van een vrij goede zomerplek: Ibiza. Hun nieuwste lookbook koos heel goed, vanuit thematisch oogpunt. De inspiratie van de collectie komt van adolescentie en identiteit, die aansluiten bij de geschiedenis van de Britse rave-cultuur.

adidas presenteert adidas-schoenen nieuwe stijl een tentoonstelling als geen ander die meer dan 600 paar felbegeerde adidas-schoenen bij elkaar brengt - vintage, deadstock, heruitgaven, samenwerkingen en zeldzaamheden opgepikt door fans, geliefden en verzamelaars. In de afgelopen jaren is 'sneakercultuur' in populariteit ontploft en doordringt de mainstream van zijn oorsprong als een nichesubcultuur. In 2013 presenteert adidas een reeks persoonlijke verhalen en ervaringen samengesteld door fans, die een uniek en opwindend inzicht bieden in de geschiedenis van adidas.

Spezial is het Adidas schoenen hete verkoop geesteskind van Gary Aspden, een gepassioneerde adidas-fan sinds de jaren 1970 die is uitgegroeid tot een consultant voor adidas. Beginnend met zijn persoonlijke collectie als een fundament voor de tentoonstelling, nam hij contact op met invloedrijke trainers uit alle lagen van de bevolking om een ​​showcase samen te stellen van zeldzame vintage en heruitgegeven schoeiselproducten die nog nooit eerder zijn gezien onder één dak. Omdat adidas het leven van Gary Aspden heeft beïnvloed, geldt dat ook voor miljoenen wereldwijd. Met het vroegste product dat tot de jaren 60 wordt getoond, brengt Spezial de overgang van het merk in de loop van de jaren van sportkledinggigant naar lifestyle-krachtpatser tot leven - een steunpilaar in de jeugdcultuur.

Met nooit eerder Adidas Spezial geziene exclusives, evenals ondertekende samples van onder meer Noel Gallagher, Run DMC, NERD, Lily Allen, Ian Brown, Nas, Eminem, Public Enemy en meer, adidas verwelkomt nu het publiek in Hoxton Gallery, 19-27 Juli, om de unieke Spezial-showcase te ervaren - om hoogtepunten van de merkgeschiedenis opnieuw te beleven, en daarmee de belangrijke momenten waarop merk en populaire cultuur elkaar kruisten.

http://www.sports-be.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com